5/5 - (38 امتیاز)

جهت مشاوره و خرید انواع عایق صوتی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

09137641952

عایق صوتی امروزه امری فراگیر شده چرا ؟! علت آن نحوه ی زندگی امروزه است که به آن اشاره میکنیم : بسیاری از ما در آپارتمان زندگی می کنیم. زندگی در یک ساختمان با افراد دیگر می تواند مزایا و معایب خود را داشته باشد.در این مقاله از سایت شرکت فراز عایق زرین می خواهیم به معرفی انواع عایق صوتی بپردازیم تا بتوانید بهترین آسایش را برای ساختمان خود تامین کنید. همچنین به بررسی قیمت عایق صوتی روکار دیوار مشترک و بهترین عایق صوتی نیز می پردازیم.

یکی از بزرگترین دغدغه ها که در اکثر ساختمان ها مطرح است، صدایی است که از یک واحد به واحد دیگر منتقل می شود و یا به طور کلی صدایی که از بیرون وارد ساختمان می شود. برای اجتناب از این اتفاق می توان از عایق صوتی که اغلب با نام عایق پشم سنگ تخته ای نیز از آن یاد می شود، استفاده کرد. البته لازم به ذکر است که عایق های پشم سنگ از هرنوعی قابلیت مهار صوت را دارا میباشند.

بسیاری از مواقع پیمانکاران ساختمان به علت عدم آگاهی کافی از انواع عایق صوتی هنگام ساختن ساختمان استفاده نمی کنند. این موضوع باعث می شود که شما بعد از زندگی در این ساختمان احساس امنیت کافی را نداشته باشید. چرا که به عنوان مثال صدای شما از بیرون ساختمان به راحتی شنیده می شود. برای نصب عایق صوتی بهترین حالت زمانی است که شما از عایق در حین ساختن استفاده کنید. چرا که در این حالت از 2 لایه عایق استفاده می شود که در کاهش صدا تاثیر به سزایی دارد. نگران نشوید! در صورتی که خانه شما ساخته شده باشد باید از عایق صوتی روکار استفاده کنید.

عایق صوتی یا عایق صدا چیست؟

در بالا معرفی کوتاهی از عایق صورتی داشتیم ولی الان به گونه ای دیگر بیان میکنیم : به منظور کاهش صدا و کاهش آلودگی صوتی از محیطی به محیط دیگر، باید از پوششی استفاده گردد که به آن پوشش، “عایق صوتی” گفته می شود.

عایق های صوتی STI

عایق های فوم صداگیر خود چسب STI با بهره مندی از آخرین تکنولوژی روز دنیا (Cell Closed)، در کاهش صداهای انتقالی به محیط پیرامون نقش به سزایی را ایفا می نمایند. عایق های صوتی STI، جدیدترین و مدرن ترین نسل عایق صدا در دنیا بوده (در مصارف صنعتی و ساختمانی برای دیوارهای مشترک، سقف، کف و …) و از لحاظ کیفی بسیار مطلوب و کارآمد می باشند.

عایق صوتی

انواع عایق های صوتی

عایق صوتی پشم سنگ

پشم سنگ یک عایق صوتی، حرارتی و ضد حریق می باشد که از نوعی سنگ آذرین به نام بازالت که بازمانده فعالیت های آتشفشانی است، تولید می شود. پشم سنگ متریالی نارسانا است و هدایت الکتریکی آن صفر می باشد. این عایق ضد آلرژی است و هیچ گونه ضرری برای انسان ندارد. از دیگر ویژگی های آن میتوان به  وزن سبکآن اشاره کرد، در تولید پشم سنگ مواد شیمیایی به کار نمی رود، دوام و طول عمر این عایق بالا بوده و مواد شیمیایی تاثیری بر آن نمی گذارد. “این المان به دلیل ویژگی های ذکر شده، از بهترین عایق های آکوستیک و صوتی محسوب می شود.

عایق صوتی پلی یورتان

فوم پلی یورتان یک نوع عایق صوتی، حرارتی است که در حال حاضر به عایقی پر مصرف در صنعت ساخت و ساز تبدیل شده است. این ماده شیمیایی از ترکیب دو ماده ایزوسیانات و پلی ال که هر دو مایع هستند تشکیل می شود. عایق پلی یورتان یک عایق اکوستیک مناسب است که از انتقال سر و صدا به داخل ساختمان جلوگیری می کند.

عایق صوتی پشم شیشه

این متریال از گذشته تا امروز مورد استفاده قرار گرفته و جزء قدیمی ترین عایق ها به شمار می آید. برای تولید این عایق، شیشه را مذاب کرده و سپس آن را به الیاف ریز دانه تبدیل می کنند. ساختار الیافی و فیبری پشم شیشه باعث حبس شدن هوا درون آن و ایجاد خاصیت ارتجاعی می شود. این ویژگی پشم شیشه باعث شده تا از این متریال به عنوان عایق آکوستیک استفاده شود.
این عایق صوتی باعث کاهش مصرف انرژی می شود و با ایجاد تعادل در گرمایش و سرمایش محیط از هدر رفت انرژی جلوگیری به عمل می آورد. از این محصول می توان در عایق کاری دیوارها و سقف ساختمان، عایق بندی لوله های بزرگ صنعتی، عایق کاری مخازن و سوله ها و در ساندویچ پانل استفاده کرد.

پشم سرباره

پشم سرباره یک عایق معدنی است و از بازیافت ضایعات کوره ذوب آهن بدست می آید.

در واقع این متریال محصول جانبی کارخانه فولاد و ذوب آهن است و یک عایق صوتی ایده آل محسوب می شود که از شدت سر و صدا تا حد قابل قبولی می کاهد. از این محصول در تاسیسات و تجهیزات تولید برق و تجهیزات صنایع آهن و فولاد و معادن استفاده می شود.

عایق الاستومری

یکی دیگر از انواع عایق های صوتی، عایق الاستومری یا الاستومریک یا فوم الاستومری می باشد که در برابر آلودگی، رطوبت، بخار آب و سر و صدا از مقاومت خوبی برخوردار است.

عایق های الاستومری وزن بسیار سبکی دارند و به دلیل انعطاف پذیری بالا برای عایق کاری انواع تاسیسات ساختمانی، کانال های هوا، لوله های بزرگ، سیستم های گرمایشی و سرمایشی و صنعت خودرو سازی مورد استفاده قرار می گیرند. 

فوم ایکس پی اس یا XPS

برای ممانعت از ورود صدا به ساختمان، دیوارهای سازه را باید با مصالحی پوشش داد که ضریب صدای بالایی داشته باشند. فوم ایکس پی اس جزء مصالح چند منظوره محسوب می شود که نقش عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی را در ساختمان ایفا می کند. این فوم ساخته شده از پلی استایرین اکسترود شده دارای سلول های بسته می باشد و از استحکام بالایی برخوردار است. ایکس پی اس بسیار سبک بوده و برخلاف ضخامت کم، استحکام و مقاومت بالایی دارد. این نوع فوم گاهی بخشی از سازه به شمار می آید و به دلیل وزن بسیار سبک هیچ بار اضافه ای بر ساختمان وارد نمی کند.
سطح این عایق یکنواخت است و در برابر خزش و بارهای ثابت طولانی مدت بسیار مقاوم می باشد. از طرفی امکان رشد هیچ گونه قارچ یا باکتری در آن وجود نداشته و با گذشت زمان ساختار آن تجزیه نخواهد شد. این فوم ها را می توان به راحتی برش داد و به عنوان عایق صوتی دیوار به کار برد.
قابلیت شستشو، حمل و نقل آسان، مقاومت در برابر حرارت، نفوذ ناپذیری در برابر نم و رطوبت، مقاومت فشاری ایده آل، قابلیت بازیافت، عدم ایجاد حساسیت، قابلیت تولید با ابعاد استاندارد و جذب صدا از ویژگی های بارز این محصول هستند که آن را به گزینه ای مناسب برای عایق کاری تبدیل نموده است.

یونولیت

یونولیت های ورقه ایی یا مکعبی شکل دارای چگالی بالایی هستند و به عنوان عایق در مکان های پر سر و صدا مانند موتورخانه مورد استفاده قرار می گیرند. اصولا این نوع عایق ها در مرحله سفت کاری ساختمان نصب می شوند و به خوبی صدا را جذب می کنند. آن ها از جنس پلی استایرن بوده و فضایی آرام برای ساکنین فراهم می کنند.این عایق هم برای سقف و هم دیوار قابل استفاده است و از گزینه های کم هزینه برای جلوگیری از انتقال صوت به شمار می آید. قیمت یونولیت سقفی در مقایسه با سایر عایق ها ارزان تر می باشد، از این رو در ساخت و سازهای اخیر به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.
یونولیت سقفی را به راحتی می توان استفاده کرد، زیرا وزن آن سبک بوده و حمل و نقل آن به آسانی صورت می گیرد. پلی استایرن دارای ساختار سلولی کوچک و جدا از هم است، از این رو به میزان قابل توجه سر و صدا را جذب می نماید. می توان گفت مقدار جذب صوت آن همانند چوب و گچ است. وزن سبک آن مقاومت ساختمان را در برابر زلزله بالا می برد و ایمنی آن را تقویت می کند. علاوه بر مزایای ذکر شده، انواع یونولیت نقش عایق صوتی، رطوبتی و حرارتی را ایفا می کنند.
هر چه تراکم آن ها بالا باشد، مسلماً صدا را بیشتر و حتی به میزان ۱۰۰ درصد جذب می نمایند. در نهایت می توان گفت استفاده از بلوک های یونولیت پلی استایرن میزان مصرف مصالح دیگر را به حداقل می رساند.
  • عایق صوتی سربی : از این نوع عایق به صورت ورقه ای روی مصالح مورد استفاده قرار می گیرد و حجم کمی دارد.
  • کاشی های فلزی سوراخ دار : این نوع عایق از جنس آلومینیوم و یا فولاد سوراخ دار است که با مواد معدنی پوشانده شده است.
  • فوم شانه تخم مرغی : این نوع عایق در استدیو ها مورد استفاده قرار می گیرد چرا که خاصیت جذب صدای بالایی دارد و صدا را بازتاب نمیدهد.
  • فوم صداگیر وج : کارایی این نوع عایق صوتی به شدت به جهت گیری عایق بستگی دارد. بسیاری از افراد به خاطر ظاهر این عایق از آن استفاده می کنند!
  • فوم صداگیر ترکیبی : این نوع عایق صوتی ظاهر آن ترکیبی از سایر عایق های فومی است. بنابراین دارای اشکال مختلف با جهت گیری های متفاوت هستند.
  • کف شیشه
  • پلی استایرن
  • بتون لیکا
  • تایل های ساخته شده از فیبرهای معدنی
  • دیوارهای پوششی کناف
  • کاشی و صفحات ساخته شده از فیبرهای سلولزی
  • کاشی هایی از فیبر های معدنی
  • اندود های آکوستیکی
با مراجعه به سایت فراز عایق زرین میتوانید از انواع دیگر عایق های پشم سنگ از جمله عایق پشم سنگ خام ،عایق پشم سنگ پتویی ، عایق پشم سنگ لوله ای و … را دارید می توانید با شماره تماس 09137641952 تماس حاصل نمایید.

یک عایق صوتی خوب چه ویژگی باید داشته باشد؟

یک عایق خوب باید از چگالی مناسب بهره مند باشد تا بتواند حالت آکوستیک خود را حفظ نماید. از این رو قبل از خرید عایق صوتی باید از استاندارد بودن چگالی و ضخامت آن مطمئن شوید.

شرکت های بسیاری در زمینه تولید انواع عایق رطوبتی، صوتی و حرارتی مشغول به فعالیت هستند و محصولات خود را با تنوع بالا در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند.

شما با توجه به مکان مورد نظر و میزان سر و صدا می توانید نسبت به خرید عایق صوتی ایده آل اقدام نمائید. برای مثال برای جلوگیری از انتقال سر و صدای تلویزیون، تلفن و مکالمات روزمره می توانید از عایق صوتی دیوار مشترک استفاده کنید.

این عایق به صورت رولی یا تخته ای مورد استفاده قرار می گیرد و آرامش را برای ساکنین آپارتمان هایی که اتاق های آن ها دیوار به دیوار است فراهم می کنند.

انواع عایق صدا بر اساس محل مورد استفاده

عایق صوتی دیوار

استفاده از عایق صوتی به منظور ایزوله کردن دیوارهای ساختمان ها نه تنها سبب ایجاد محیطی آرام در برابر خیابان های شلوغ و همسایه های پر سر و صدا می گردد، بلکه سیستمی بسیار حرفه ای برای عایق کردن استودیوها و اتاق های ضبط صدا نیز محسوب می شود.

این صداگیرهای دیوار هم در برابر صداهای موجود در فضا و هم در برابر صداهای ناشی از ضربات مکانیکی مانند اسباب کشی ها مقاوم هستند.

یکی از متریال هایی که در این نوع سیستم مورد استفاده قرار می گیرد، پشم سنگ می باشد که در حال حاضر از بهترین عایق های صداگیر محسوب می شود.

عایق صوتی دیوار مشترک روکار

عایق های جاذب صدا به صورت روکار به دیوار نصب می شوند. از بهترین عایق های صوتی دیوار مشترک روکار می توان عایق های تخته ای را نام برد. فراز عایق زرین بعنوان مرکز فروش عایق صوتی و بعنوان یکی از شرکت های عایق صوتی به تولید انواع پشم سنگ پرداخته است و شما میتوانید برای خرید پشم سنگ تخته ای و اطلاع از قیمت عایق صوتی روکار دیوار مشترک، با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمائید.

مهم ترین ویژگی عایق روکار دیوار مشترک این است که اگر در خانه خود فضای کافی برای ساخت یک اتاق ندارید، با استفاده از عایق صداگیر دیوار مشترک می توانید به راحتی یک دیوار بسازید و اتاقی ضد صدا را بوجود آورید.

این عایق تنها 30 میلی متر ضخامت دارد و به صورت روکار قابل نصب می باشد. بهترین عایق ضد صدا عایقی است که سنگین بوده و جرم بالایی داشته باشد. برخلاف سایر عایق ها، عایق دیوار مشترک 4 لایه دارد و می تواند طیف گسترده ای از فرکانس ها را مهار کند.

لایه های این عایق در کنار یکدیگر لمینت شده اند. تخته های عایق دیوار مشترک در حدود 34 کیلوگرم به وزن دیوار اصلی شما می افزایند و از عبور انرژی و ارتعاش های ناشی از صداها جلوگیری می کنند. پشم سنگ از بهترین عایق صوتی دیوار مشترک محسوب می شود.

عایق صوتی سقف

برای این که سقف شما به خوبی عایق شود باید از متریالی استفاده نمایید که چگالی بالایی داشته باشد و وزن سقف را افزایش دهد. یک عایق صوتی مناسب سقف، عایقی است که انرژی صوتی و ارتعاشات را در سقف خانه بهبود می بخشد و از انتقال صدا از این طریق جلوگیری بعمل می آورد.

در عایق کاری سقف دقت به یکسری نکات ضروری می باشد. ابتدا باید مشخص کنید که جنس سقف خانه شما بتنی است یا چوبی و یا آجری؟ صداهای آزاردهنده از کدام قسمت های خانه بیشتر می آیند؟

صداها از چه نوعی هستند؟ صدای تلویزیون، صحبت کردن یا صداهای ضربه ای؟ میزان بلندی صدا چقدر است؟ از عایق صوتی روکار سقف استفاده شود یا توکار؟ پس از پاسخ گویی به این سوالات، می توانید انواع محصولات عایق صدا را بررسی نمایید و هرکدام که مطابق با شرایط شما هستند را به منظور ایزوله سازی سقف مورد استفاده قرار دهید.

عایق صوتی کف

عایق صوتی کف دارای انواع مختلف و متریال های گوناگون می باشد که به صورت لایه ای یا ریزشی مورد استفاده قرار می گیرد و باعث عدم انتقال صدا می شود.

از عایق کاری صوتی برای کف آپارتمان ها، سطوح بیرونی یا سطوح داخلی ساختمان هایی که صدا را به میزان زیادی تولید می کنند یا انعکاس می دهند، استفاده می شود.

عایق صوتی کف روکار

با استفاده از عایق صوتی در کف ساختمان می توان به محیطی آرامش بخش دست یافت. عایق های کف دو نوع دارند که دارای طراحی یا اجرای متفاوت می باشند، روکار یا توکار.

روش توکار برای فضاهایی مناسب است که در حال ساخت می باشند، زیرا برای کف های ساخته شده، تخریب و شکافتن کفپوش زمان و هزینه های زیادی را در بر می گیرد.

عایق های کف روکار معمولا از مقاومت بالایی برخوردار می باشند و شامل پشم شیشه، پشم سنگ، پلی یورتان، پلی استایرن، تایل های فیبرهای معدنی و بتن لیکا می باشند.

قیمت عایق صوتی

به طور کلی می توان گفت قیمت عایق صوتی به نوع، جنس، ضخامت و دانسیته، ابعاد، ضریب جذب صوت، ضریب انتقال حرارت، دامنه تحمل دمایی و میزان جذب آب آن بستگی دارد.

همچنین قیمت عایق صوتی روکار با عایق صوتی توکار متفاوت می باشد و با توجه به کاربرد، ضخامت و دانسیته محصول، تعیین می گردد.

سوالات متداول

عایق صدا دیوار مشترک چیست؟

با پیشرفت تکنولوژی، محصولات جدیدی نیز در بازار ارائه می شوند. یکی از این محصولات عایق صوتی دیوار مشترک است. از این عایق برای کاهش صداهای مکالمه های تلفنی، صحبت ها و تلویزیون استفاده می شود. در واقع بیشترین استفاده را جهت حفظ فرهنگ آپارتمان نشینی در آپارتمان ها و ادارات دارد.

بهترین عایق صوتی چیست؟

در حال حاضر عایق صوتی پشم سنگ در جهان مخصوصا اروپا یکی از پرکاربردترین عایق هاست. این عایق با توجه به ویژگی های خوبی که دارد، توانسته رضایت اشخاص زیادی را جلب کند. شما می توانید جهت آشنایی با انواع عایق پشم سنگ به سایت شرکت فراز عایق زرین مراجعه کنید. جهت دریافت مشاوره برای خرید نیز می توانید با کارشناسان ما با شماره تماس 09137641952 حاصل فرمایید.

قیمت عایق صوتی چه میزان است؟

قیمت عایق ها به موارد زیادی بستگی دارد، قیمت عایق صوتی شامل موارد زیر می باشد:
• نوع عایق
• جنس عایق
• ضخامت و دانسیته
• ضریب جذب صوت و انتقال حرارت
• میزان تحمل دما
• و…
علاوه بر موارد بالا مواردی همچون روکار یا توکار بودن عایق نیز در قیمت تاثیر گذار است.